Tuotteet hakusanalla ammoniakki sineal (11)

Etyyli

Etyyli

Molekyylikaava: C5H12O2 Molekyylipaino: 104.2 CAS-numero: 462-95-3 EC-numero: 207-330-6 IUPAC-nimi: (Eetoksimetyyli) etaani EC-nimi: Dieteoksimetyyli
Titaniumdioksidi

Titaniumdioksidi

Titanidioksidi Cofermin Chemicalsilta, Essen, Saksa eri laatuina (Anatas ja Rutiili) Alkuperä: Saksa
aminohapot

aminohapot

aminohappojen valmistus elintarviketeollisuudelle ja lääketeollisuudelle korkealaatuisena ja parhaaseen hintaan Kiinasta.
Syringihappo - Kaikki tuotteet

Syringihappo - Kaikki tuotteet

Syringihappo on luonnollinen yhdiste fenolihappojen luokassa. Se on yleinen kasvimetaboliitti ja sitä löytyy monista luonnon lähteistä, kuten pähkinöistä, oliiveista, kurpitsansiemenistä, hunajasta, punaviinistä ja monista muista. Sitä on myös käytetty perinteisessä lääketieteessä kengurupuun (Ardisia elliptica) ja muiden uutteista. Cat. Nr:NST-10-42 CAS:530-57-4 Puhdistus:98% (HPLC) Molekyylikaava:C9H10O5 Molekyylipaino:198,17
Tereftaalihappo

Tereftaalihappo

mp 300 °C densiteetti 1,51 g/cm3 höyrypaine <0,01 mm Hg (20 °C) Fp 260 °C säilytyslämpötila 0-6 °C Merck 14,9162 BRN 1909333 Stabiilisuus: Vakaa. Syttyvä. Yhteensopimaton voimakkaiden hapettavien aineiden kanssa. CAS-tietokannan viite 100-21-0 (CAS-tietokannan viite)
Nestemäinen Lannoite - Aminomil-V - Aminohappoja entsymaattisesta hydrolyysistä

Nestemäinen Lannoite - Aminomil-V - Aminohappoja entsymaattisesta hydrolyysistä

AMINOMIL-V on kasvien aineenvaihdunnan kasvi-integraattori, jolla on välitön vaikutus. Se näyttelee keskeistä roolia kasvien fysiologiassa, osallistuen proteiinien ja klorofyllin muodostumiseen. Se myös helpottaa makro- ja mikroravinteiden siirtymistä kasvin sisälle. AMINOMIL-V lisää kasvien vastustuskykyä haitallisille olosuhteille, kuten liialliselle kylmyydelle ja kuumuudelle, fitotoksisuuden ongelmille, tuholaisille tai sairauksille. Mukana olevat aminohapot imeytyvät nopeasti juurten kautta, mikä parantaa veden ja ravinteiden kulkeutumista kasviin ja siten lisää lehtimassaa. MAATALOUDELLISET EDUT • Kasvien aineenvaihdunnan kasvi-integraattori, jolla on välitön vaikutus. • Osallistuu proteiinien ja klorofyllin muodostumiseen. • Helpottaa makro- ja mikroravinteiden siirtymistä kasvin sisälle. • Lisää kasvien vastustuskykyä haitallisille olosuhteille. Pakkaukset: • 1000 L • 20 L • 10 L • 5 L Vapaat aminohapot: 12% p/p Kokonaisnitrogeeni (N): 8% p/p Amoniakkinen typpi (N): 4% p/p Orgaaninen typpi (N): 4% p/p Orgaaninen aine kalcinoinnissa: 50% p/p Orgaaninen hiili (Corg): 24% p/p Corg/Norg-suhde: 6% p/p Kuiva jäämä: 58% p/p Ph: 6 p/p Tiheys (gr/cc): 1,25 p/p
Timanttijauhe

Timanttijauhe

Simon monokristallinen synteettinen timanttijauhe on ensisijaisesti tarkoitettu kovametallityökalujen kosteaan ja kuivaan viimeistelyyn. Luonnollisesti se sopii myös kaikille ei-rautametalleille.
Vinyldimetyylikloorisilaani CAS 1719-58-0 - Puhtaus: 98,0% min, Teollinen mittakaava, Tehdasmyynti

Vinyldimetyylikloorisilaani CAS 1719-58-0 - Puhtaus: 98,0% min, Teollinen mittakaava, Tehdasmyynti

{"Chemical name":"Vinyylidimetyylikloorisilaani","Synonyms":"Dimetyylivinyylikloorisilaani, Kloorodimetyylivinyylisilaani, Vinyylikloorodimetyylisilaani, Klooro(dimetyyli)vinyylisilaani","Status":"Kaupallisesti saatavilla","PG II":"","Molecular formula":"C4H9ClSi","Transportation Information":"","Refractive index":"1.414-1.417","Boiling point":"82-83 ºC","HS Code":"2931900090","Purity":"98.00%min GC:n mukaan","Specification":"","Density":"0.874g/mL @ 25°C","Appearance":"Väritön läpinäkyvä neste","Sample Packing":"0.1kg-1kg muovipullo tai pyynnöstä","Molecular weight":"120.65","Color (APHA)":"30 max","CAS No.":"1719-58-0","UN 2895":"","Product Identification":"","Classification":"","Class 3(8) dangerous goods":"","Regular Packing":"N.W 170kg/rautatyhjö, vuorattu muovilla","Package":""}
Rosmariinihappo - Kaikki tuotteet

Rosmariinihappo - Kaikki tuotteet

Rosmariinihappo on luonnollinen yhdiste polyfenoliyhdisteiden luokassa. Sitä löytyy rosmariinista (Salvia rosmarinus L.), josta sen nimi on johdettu, mutta sitä voi myös löytää mintusta, salvasta sekä muista kulinaarisista mausteista ja yrteistä. Katalooginumero: NST-10-26 CAS: 20283-92-5 Puhdistus: 98 % (HPLC) Molekyylikaava: C18H16O8 Molekyylipaino: 360,31
Neste Lannoite - Aminomil-V - Aminohappoja Entsymaattisesta Hajoamisesta

Neste Lannoite - Aminomil-V - Aminohappoja Entsymaattisesta Hajoamisesta

AMINOMIL-V on välitön kasvimetabolian stimulantti. Se näyttelee keskeistä roolia kasvien fysiologiassa ja osallistuu proteiinien ja klorofyllin muodostumiseen. Se helpottaa myös makro- ja mikro ravinteiden pääsyä kasviin. AMINOMIL-V lisää kasvien vastustuskykyä epäsuotuisille olosuhteille, kuten liialliselle kylmyydelle ja kuumuudelle, fytotoksisuuden ongelmille, tuholaisille ja taudeille. Sen sisältämät aminohapot mahdollistavat paremman veden ja ravinteiden kuljetuksen kasviin ja siten suuremman lehtimassan. MAATALOUDEN EDUT - Välitön kasvimetabolian stimulantti. - Osallistuu proteiinien ja klorofyllin muodostumiseen. - Helpottaa makro- ja mikro ravinteiden pääsyä kasviin. - Lisää kasvien vastustuskykyä epäsuotuisille olosuhteille. Pakkaukset: - 1000 L - 20 L - 10 L - 5 L Vapaat aminohapot: 12% p/p Kokonaistyppi (N): 8% p/p Ammoniumtyppi (N): 4% p/p Orgaaninen typpi (N): 4% p/p Orgaaninen aine poltossa: 50% p/p Orgaaninen hiili (corg): 24% p/p Corg/Norg-suhde: 6% p/p Kuiva jäämä: 58% p/p pH: 6 p/p Tiheys (gr/cc): 1,25 p/p
Vesivapaa sitruunahappo

Vesivapaa sitruunahappo

USP24/BP98/E330 Sitruunahappojauhe, Sitruunahappo Anhydraatti, Sitruunahappo Monohydraatti Sitruunahappoa käytetään pääasiassa makuaineena, säilöntäaineena ja homeenestoaineena elintarvike- ja juomateollisuudessa. Sitruunahappoa voidaan myös käyttää antioksidanttina, muovitusaineena ja pesuaineena kemianteollisuudessa, kosmetiikassa ja pesuaineissa. Elintarvikelisäaineena Sitruunahappo Anhydraatti on olennainen elintarvikeainesosa ruokatarjonnassamme. Johtavana elintarvikelisäaineiden ja elintarvikkeiden toimittajana Turkissa voimme tarjota sinulle korkealaatuista Sitruunahappo Anhydraattia.